Munkatársat keres?

  Hívja a környék toborzási specialistáját!

  Tisztelt leendő Partnerünk!

  Ön is lépten-nyomon azt hallja, hogy „nincs ember!?”

  Üdvözöljük az oldalon és szeretnénk megnyugtatni,
  hogy ha munkaerőre van szüksége akkor a legjobb helyen jár.
  13 év hazai és nemzetközi toborzói tapasztalattal a hátunk mögött nyugodtan állíthatjuk, hogy értjük a dolgunkat.

  Hogyan működünk?

  Megkapjuk Öntől, hogy pontosan kit / kiket szeretne felvenni és egyeztetjük az Ön által kínált munkalehetőség részleteit.
  Elkészítjük a hirdetést, a beérkező jelentkezőket tájékoztatjuk a pontos részletekről és a megfelelő jelöltekkel megszervezünk az interjút.

  Önnek csak választania kell!

  Tudjuk, hogy minden vállalkozás egyedi igényekkel és kihívásokkal rendelkezik, ezért személyre szabott megoldásokat kínálunk.
  Munkaerő közvetítőként szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk, beleértve az ideiglenes alkalmazottak közvetítését, a szerződéses munkaerő biztosítását és a hosszú távú alkalmazottak toborzását is.
  Profi csapatunk alaposan átvizsgálja és értékeli a jelöltek készségeit, tapasztalatait és motivációját, így biztosítjuk az Ön vállalkozásának legmegfelelőbb munkaerőt.

  A környékbeli településeken erős a jelenlétünk, így képesek vagyunk a piaci igényekre való gyors reagáláshoz és a hatékony segítségnyújtáshoz.

  A munkánk sikerdíjas, kérjen tőlünk bátran ajánlatot!

  Kapcsolatfelvétel

  Ha szeretne többet megtudni a cégünkről, vagy személyes konzultációra van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Csótár Ádám